Garantieaanvraag

Constante service voor Airpress producten

Wanneer je pneumatische apparatuur bij Airpress koopt, krijg je automatisch constante service van onze technische afdeling. Bij eventuele storingen of onregelmatigheden in de werking van het Airpress apparaat tijdens de garantieperiode kan je gebruik maken van gratis hulp van onze servicemonteurs. Vertel ons wat het probleem is en we beginnen onmiddellijk met de reparatieprocedure.

Hoe gedetailleerder je het probleem beschrijft, hoe gemakkelijker het voor ons zal zijn om vooraf de waarschijnlijke oorzaak van de storing te bepalen. Dit versnelt de reparatietijd!

Heb jij een storing in de schroefcompressor? Neem dan rechtstreeks contact op met het storingsnummer +31 (0)30 - 2 917 171.

Let op! Selecteer het juiste apparaat dat je bezit waarvan je de storing wilt melden. Hierdoor gaat de aanvraag direct naar de speciale Airpress serviceafdeling en wordt de wachttijd voor reparatie veel korter.

Heb je technische ondersteuning nodig die geen verband heeft met een reparatie onder garantie? Bekijk andere diensten aangeboden door Airpress --->